Anmälan

Sök begravningsceremoni

Söker du information om en begravning eller en avliden persons dödsannons skriver du personens för- och efternamn här nedan.

Beställa blommor

När du beställer ett blomsterarrangemang genom oss kan du alltid vara säker på att det kommer fram i god tid och du behöver inte oroa dig för förmedlingskostnader eller budavgifter. Det går bra att betala direkt till vår representant vid begravningen eller via Swish. Numret skickas med bekräftelsen på beställningen. Vi kan också skicka en faktura mot ett tillägg av 50 kr.

Om du har särskilda önskemål om blommor och färger anger du det i beställningsformuläret, annars ordnar vi så att din beställning går i harmoni med övriga arrangemang. Vi bekräftar din beställning via e-post, så kontrollera att din   e-postadress är rättstavad. 

Beställ blommor

henry-be-99471
Minnesgåva

En minnesgåva hedrar den avlidne, men den hjälper också till att stötta ett ändamål. Oftast görs ett minnesblad med givarens namn och eventuell hälsning. Ange att minnesbladet skall skickas till oss på Berzelii Begravningar (se adress nedan) så förmedlar vi minnesbladen till anhöriga.

jordan-mcqueen-23284